Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 24., péntek

Szeretne egy elfenekelős novella főhőse lenni? - Would you like to be a protagonist of a spanking short story?



Gondoltak már arra, hogy mi lenne, ha a legvalószínűtlenebb álmuk egy pillanat alatt megvalósulhatna? Mintha egy angyal szállna le az égből, hogy elkalauzolja Önöket egy másik világba. A korlátlan lehetőségek és a fantázia szabad csapongásának világába.

Nos, két csodálatos klip (Angyali érintés ill. Lótusz meditáció) közé ágyazva egy felajánlást szeretnék tenni.

Annak érdekében, hogy személyesebbé tegyem a blogot, ahova érdemes eljárni, felajánlom, hogy három ember számára elkészítek egy-egy novellát, melyben ő a főszereplő. A mű teljes egészében a fantázia terméke lesz, tehát a valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet.

Az illetőnek a novella elkészítést kérni kell. E nélkül semmi sem készül el. Ha akarja, körvonalazhatja a témát, hogy milyen szituációt dolgozzak fel, de rám is bízhatja a történet megírását.

Történetben semmi olyan nem lehet, ami őt személyében sérti vagy bármiféleképpen kellemetlen helyzetbe hozza. Az ő szerepe mindössze abban merül ki, hogy az ő blogon megjelenő neve szerepel majd, és e köré próbálok felépíteni egy sztorit.

A kiválasztott három személy garantáltan érdekes személyes történet kap.

Mivel a felhívásnak az az értelme, hogy az eddig meglehetősen lanyha érdeklődést megpezsdítsem, csak akkor készül történet, ha legalább kétszer annyi a jelentkező, mint ahánynak végül is elkészül. Magyarán: hat jelentkező esetén lesz három történet. Ha nincs legalább hat jelentkező, egyetlen történet sem születik!

A jelentkezőtől elvárható, hogy az aktuális két szavazáson, tehát a Dirty Spankingen és a Spanking Comedy-n voksoljon (ez csak egy-egy kattintás!). Aki egy ilyen icipici kérésnek sem tesz eleget, az saját magát diszkvalifikálja, és ezzel egyben a közösségnek is árt, mert lehet, hogy pont ő hiányzott volna ahhoz, hogy meglegyen a hat jelentkező.

A három nyertes személyt sorshúzással választom el. Senkinek sincs protekciója!

Ha három héten belül nem lesz legalább hat jelentkező, akkor a mostani felajánlást a kellő érdeklődés hiánya miatt törlöm.

Összesen ennyi a megkötés. Minimális elvárásnak kell eleget tenni, és nagyon szép jutalom jár érte.

Őszintén remélem, hogy ez a felajánlás megmozgatja az eddigi langyos állóvizet, és meglesz a kellő számú jelentkező.

A többi már Önökön múlik!

5 megjegyzés:

  1. Magam jelentkezek az egyik főhős szerepre, csak nem egészen értem, hogy gondolod. Nekem is széles fantáziám van, fenekelések terén.

    Hpsi

    VálaszTörlés
  2. Válasz valamilyen témát, kort, szituációt. Megírhatod Te magad is a történetet, vagy összedolgozhatunk, esetleg teljesen rám is bízhatod a dolgot. Lehet egy már felvetette történetben is szerepet vállalni, de felvethetsz egy vadonatújat is. Először tehát a jelentkezés van és a témafelvetés. Lényeg, hogy a jelentkezők közül sorhúzás dönti el, hogy végül is melyik történet készüljön el.

    VálaszTörlés
  3. én jelentkezek az egyik főszerepre))by : ani

    VálaszTörlés
  4. Én nem jelentkezem, de nem először látom ezt ezen a blogon és meglehetősen zavar, ezért szóvá teszem: "zsarolással" akarod kikényszeríteni a látogatóidból az elismerést és a részvételt, új látogatókat is így akarsz szerezni. Nem jó taktika, attól nem lesz tartalmasabb, izgalmasabb, érdekesebb a blog, hogy bedobsz egy jó ötletet, aztán odabiggyeszted, hogy ha nem csináljátok ezt vagy azt, semmi sem lesz belőle. Nyomasztó, amikor zsarolni próbálják az embert, elveszi a kedvet a dologtól, pedig ha ezeket a kisstílű, ellenszenves fenyegetéseidet nem számítjuk, én látok fantáziát a blogban, látszik, hogy törődsz vele, igyekszel. Persze ez mind személyes benyomás, lehet, hogy mást ez nem zavar, hanem átugorja a szeme a kellemetlen részeket :-)

    Nem ani voltam, csak névtelen.

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy "zsarolásnak" érzed. Nem az. Az viszont tény, hogy szeretnék egy mozgalmas, életteli, az emberek fantáziáját és alkotóvágyát kiteljesítő, tartalmilag és formailag is értékes blogot megteremteni. Semmit nem akarok kikényszeríteni, de kétségtelenül szeretném egy picit serkenteni az aktívabb és hitem szerint örömtelibb együttműködésre a látogatók azon részét, akiben van egy pici tehetség és tettvágy.
    Ha akarod, tekintsd ezt egy társadalompszichológiai vizsgálatnak. A kérdés az, hogy mi motiválja az embereket: a passzivitás és más ember munkájának leszólása, vagy az aktív együttműködés, és a világ szép dolgaira való odafigyelés, annak élvezete, és konstruktív továbbfejlesztése.
    Ebből a szempontból a Te hozzászólásod nagyon értékes. Természetesen a tanulságokat le fogom vonni.

    W. M.

    VálaszTörlés