Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 22., szerda

Megbüntethető testrészek - 8. has (1. rész) - Punishable parts of body - 8. The belly (Part 1.)

A női has rendkívül bájos, sőt erotikus testrész. Nem véletlen, hogy bizonyos kultúrákban a hastáncnak milyen nagy szerepe van. Ám nem csak csábító, de egyben érzékeny testrész is. 

Egy kényes témához érkeztünk, s sokáig tépelődtem is, hogy írjak-e erről, vagy tapintatosan kerüljem el.  De mivel korábban az ennél nagyságrendekkel kényesebb téma, a nőiesség megbüntetése simán elment, ezért úgy gondoltam, hogy talán megpróbálkozhatunk ezzel is.

Szögezzük le: nem hétköznapi büntetési formáról van szó. Ráadásul olyanról, melyet nem mindenki tehet mindenkivel. Mint ahogy arról már gyakran esett szó e blogban, mi mindig is azt képviseltük, hogy csakis a kölcsönös beleegyezéssel végzett tevékenység fogadható el. Annál, ahol ez nincs meg, ott felejtsük is el ezt a kényes tevékenységet!

*

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto - Ember vagyok, semmi sem idegen tőlem, ami emberi ." E mondás - melyet eredetileg Terentius tett - szellemében óvatosan belevágunk a témába. A leírást két részben tesszük meg. Az elsőben az téma kissé erőszakosabb részeivel foglalkozunk, míg a másodikban egy sokkal vidámabb technika kerül elő, a has csikizése.

Most viszont nézzük, mit is kell vagy lehet tudni az elsőről!

Az interneten találhatunk ugyan képeket és filmeket is a has büntetéséről, de ezeket nem tudom igazán jó szívvel ajánlani. Először egy  képet, majd utána egy videoklipet szúrok be ennek szemléltetésre.



A filmrészlet megnézését mindenkinek saját belátására bízzuk. Azokat, akit ez zavar - s biztos vannak bőven ilyenek - , arra kérjük, hogy ezt most ne nézzék meg!


Külön téma a has öklözése. Erről is van bőségesen film is, kép is. Nézzünk ere is egy példát! A látogatónk figyelmébe ajánljuk, hogy a két csaj intenzíven mosolyog. Olyan nagy baj nem lehet, ha egyszer így viselkednek!



Találni élménybeszámolót is a neten e témakörben. Az egyikben egy hindu lány, bizonyos Sumi meséli el tapasztaltait. A történet lényege, hogy a barátja magához hívja, amikor a szülei nincsenek otthon, és üres az egész kégli. Sumi nagy várakozással megy át, ám kissé meglepődik, amikor ifjú lovagja ököllel jól hasba vágja. Az ember azt várná, hogy a megsértett leányzó erre vagy visszaüt, vagy sikítozva segítséget hív, netán sarkon fordul, és elviharzik. De nem!
Elég hitelesnek tűnik a történet, és mint kiderül, a csaj nem igazán bánta, ami történt vele. Akit a részletek is érdekelnek, olvassa el azt megadott linken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése