Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 14., kedd

Megbüntethető testrészek - 7. A hát - Punishable parts of body - 7. The back

Ahogy haladunk egyre tovább, elkerülhetetlen, hogy a női hát megbüntetéséről is szót ejtsünk. Viszonylag kevés képet lehet találni erről a neten, de - mint ahogy  a példa is mutatja - ez sem reménytelen.   



A hát  különleges helyet foglal el a megbüntetendő testrészek körében. Ennek több okát is említeni lehet:

1. Nem lehet kézzel vagy bármely merev tárgyakkal elverni. Mindazon spankereknek, akik esküsznek manuálterápiára, vagy például a botokra, pálcákra, paskolókra, szőnyegporolóra, súrolókefére, papucsra vagy hajkefére egy szomorú könnycseppet kell elmorzsolniuk a szemük sarkában. Csupán hajlékony eszközök használhatók a hát megbüntetésénél, így pl. a szíj, a korbács, az ostor és hasonlók. Hát bizony ezek nem szívderítő eszközök...

2. Lélektani szempontból is más.a hát megbüntetése, mint az eddig tárgyalt testrészeké. A popsi kiporolása például mindig hordoz egy kis huncut, játékos elemet, másoknál pedig kifejezetten erotikus kihívást. A talp, vádli stb. elverésében van valami egzotikum ... és így tovább. A hát elverése viszont már sokkal inkább megtorló jellegű, és - akárhogy is nézzük -  drasztikus.

3. Más szerepjátékok illenek hozzá. Míg a popsi esetében szinte minden gyakoribb szereposztás (szülő - gyerek, tanár -tanítvány, főnök - beosztott stb.) elképzelhető, addig a hát elverésnél már csak a a zsarnok - áldozat, földesúr - jobbágylány, ítéletvégrehajtó - elítélt történetek jöhetnek szóba.

Mindezek alapján úgy gondolom, hogy ez egy nagyon kényes ügy. Az a véleményem, hogy otthoni gyakorlatoknál lehetőleg kerüljük ezt a büntetési formát. Ez tényleg csak nagy felelősségtudattal rendelkező embereknek ajánlható.



A filmekben viszont gyakran láthatunk korbácsolós jeleneteket. Az alábbiakban ezekből mutatunk be néhányat.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése