Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 29., szerda

1. történet : Ezeregy éjszakai fenekelés (vázlat) - First story: Spanking for 1001 nights (draft)




Amikor a bülbülszavú Ani-t, és a jázminillatú Alíz-t megvették a szmirnai rabszolgavásáron, még nem sejtették, hogy egyenest a fényességes radzsisztáni sejk háremébe kerülnek. Ani egy kicsit sajnálta, hogy meg kell válnia kedvenc numibiai rabszolgahajcsárától, akitől azt remélte, hogy egyszer majd valamilyen csintalansága miatt jól elfenekeli, de miután ez egyre késett, úgy gondolta, megkapja ezt majd a sejki háremben is.

A rabszolgavásár így zajlott le:




No de nézzük, mi is történik, midőn bülbülszó és jázminillat költözik a sejk háremének díszes falai közé!

Azt talán mondanom sem kell, hogy mindenki elájult a két gyaur rabszolganő szépsége és  brilliáns szellemi képességei láttán,ezért azon nyomban nekiugrottak, hogy tovább csiszolgassák eme két nyers gyémántot. Egészen konkrétan: gondos nevelésben és oktatásban részesültek. A török és az arab nyelvtanulás rá is fért a két csajra, mert a gyroson kívül más szót nem ismertek, bár Alíz szerint a “hagyjálbékénhülyebuzinemveszeksemmitsem” is egy igazi török szó, legalábbis szerinte a bazárban minden árus megértette ezt.



Ani egyből előállt azzal, hogy eredeti arab nyelvben akarja olvasni az "Illatos kert" című erotikus  művet. Alíz pedig toporzékolva követelte, hogy hozzanak neki egy cirádás arab betűkkel díszesített vibrátort, mert ily módon szeretne közelebb kerülni a keleti néplélekhez.

Ja és persze az iszlám vallással és etikettel megismerkedtek. Részletesen elmagyarázták nekik, hogy a Korán szerint az igaz hítű muzulmánok haláluk után a hetedik mennyországba kerülnek, ahol egy sereg gyönyörű és makulátlan szűz huri fogja szórakoztatni őket. Bölcs tanítójuk lelkesen elmagyarázta, hogy amikor a hívő belép a Paradicsomba, egy nagy csoport hurit kap, s ezek közül mindegyikkel annyiszor szeretkezhet, ahány napot Ramadán hónapban végigböjtölt, és ahány jótettet élete során cselekedett.







Ani erre feltette a kezét, s megkérdezte, hogy ha ő is lelkesen böjtöl Ramadankor, és mindenféle más jócselekedeteket követ el, akkar kaphat-e majd a Paradicsomban hurifiút. Erre a tanítójuk határozottan kijelentette, hogy az kizárt, a huri csak lány lehet. Anít azonban nem elégítette ki a válasz, és legártatlanabb bülbülhangján megkérdezte, hogy ha a Mennyországban esetleg lányokra szottyan majd kedve, akkor a hurik neki is rendelkezésre állnak-e.

Tanítójuknak kezedett lilulni a feje.

De ez még mind semmi! Alíz is jelentkezett, és megkérdezte, hogy a hurik miként maradhatnak szüzek, ha egyszer épp az a feladatuk, hogy a buzgó muszlim hívőt szórakoztassák a Paradicsomban. A tanár erre azt mondta, hogy Allah előtt semmi sem lehetetlen. És egyébként is szégyelljék magukat, ilyen magasztos dolgot elprofanizálnak. Hozzátette, hogy viselkedjenek rendesen különben jó alaposan eltángálja őket.

Ani azonban nem tudott nyugton maradni a fenekén. Ismét ártatlan arccal felnyújtotta a pracliját, és kijelentette, hogy ő mindig nagyon jó, nem is érti, hogy miért emleget a tanítójuk mindenféle büntetést. Ennek bizonyítékaként elmondta, hogy annyira meghatotta őt, amit az imént hallott, hogy most azonnal írt is egy verset, arról, hogy miként vall szerelmet egy igazhitű férfi a Mennyországban. Engedélyt kér rá, hogy elszavalhassa a művét. A tanítójuk bólintott, mire Ani lelkesen rákezdte:

Nem bánom, ha es az eső, 
Vihar tombol, hurrikán. 
Csak te légy a közelemben, 
Drága, édes hurikám

Tanítójuk ezt hallva összekaparta magát!

- Az agyamra megy ez a két gyaur csaj! Ezt nem lehet ép ésszel kibírni! Keservesen meglakoltok a szemtelenkedéseitekért!

- Valahogy így? – kérdezte ártatlan arccal Alíz, és néhány mozdulattal egy egész jó kis képet rajzolt a jázminillatú kezével a füzetébe.



(A folytatás készül, de csak akkor publikálom, ha lesz iránta minimális érdeklődés - Wass Marok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése