Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 23., csütörtök

Megbüntethető testrészek - 8. A has (2. rész) - Punishable parts of body - 8. The belly (Part 2.)

Ami számomra sokkal érdekesebbnek tűnik, az a has csiklandozása. Ezzel - szerintem - az őrületbe lehet kergetni egy nőt. Visítozik, dobálja magát, akár össze is pisilheti magát a gyönyörtől! Vigyázni kell, mert nagyon intenzív az élmény. Ám ha nagy odafigyeléssel történik az eset, egész életre szóló élményt lehet nyújtani.

A kikötözés nem feltétlenül szükséges, bár szerintem előnyös. Növeli ugyanis a csajban a kiszolgáltatottság érzését, és mivel egyértelművé teszik számára, hogy nincs menekvés, ezért az élményre tud koncentrálni..

Finom kéz, mozgékony ujjak, nagy-nagy odafigyelés és mélységes empátia kell a has csiklandozásának végrehajtáshoz. Akiben ez nincs meg, az inkább ne is próbálkozzon ezzel.

A has csikizését vagy úgy kell elvégezni, hogy felejthetetlen élményt nyújtson, vagy sehogy! Közepes színvonalon semmiképpen sem! 







Nevetés közben boldogsághormonok szabadulnak fel. Ezek elképesztően jó hatást gyakorolnak a szervezetre, ellenállóbbá teszik a betegségek ellen, fiatalítják, növelik az életerőt. A csikizés során pedig ezen hormonok valóságos áradata kerül a szervezetbe. Úgyhogy az a furcsa helyzet lép elő, hogy a csikizés formális ugyan büntetés, valójában pedig a legnagyobb jutalom, amit egy spanker nynyújtani tud egy spankeenek.
Tanulmányozzuk ezt egy újabb példát!



Csiklandozni persze nem csak a hasat lehet. Elképesztő csodákat tud művelni például a talp kezelése elektromos fogkefével.

Aki nem hiszi, járjon utána! Vagy ha nem, akkor nézze meg ezt a videót

Barkácsoló hajlamú látogatónk figyelmét felhívjuk arra, hogy imádott hölgyünk számára nagyon ízléses láb kalodát lehet készíteni. Karácsonyi ajándéknak is igen jó. A nők mindig többre becsülik a saját kezűleg készített ajándékokat, mint a boltban vásároltakat..


Old website trailer tickling foot fetish
Uploaded by Sativaverte. - Get intimate with more sexy videos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése