Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. december 30., csütörtök

2. fenekelős történet (vázlat) - Second spanking story (draft)

Minden munkahelyen lehetnek apróbb-nagyobb zűrök
(vázlat)

Recepciósnak jelentkezik egy lány - na ki legyen az? - egy fenekelős klubba. A felvételijénél elmagyarázza neki az igazgató, hogy ne féljen, nem fogják bántani; amire őt alkalmazzák, az egy normális munka. Nagyon egyszerű a feladata, csak ül a pultnál, fogadja a vendégeket, telefonálgat, intézkedik, belépőket osztogat stb.

Meg is állapodnak. Első nap aztán sorra jönnek a vendégek. Kicsit furcsának találja, hogy régimódi ruhában vannak, de hát ez végül is nem rá tartozik,  szépen beengedi őket.

Időnként mindenféle zajok, szóváltások, sikolyok hallatszanak ki a nagy teremből. A recepciós egy idő után elunja a helyzetet, és egy csendes pillanatban fellopakodik a klubhelyiség fölötti galériába, hogy titokban kilesse, mi is zajlik a teremben.

Majd elájul a látványtól. Odabent szokatlan dolgok történnek. Egy eszement fenekelési rituálé zajlik. Amit először meglát az az, hogy két fehérneműs csaj látványosan tüzet fúj. Lehetséges, hogy sárkányok?





Amint hozzászokik a szeme a füsthöz és a félhomályhoz, látja, hogy megváltozik a szín, és egy Viktória korabeli angol leányszobában találjuk magunkat. A hálósapkás csaj egy úri lányoknak nem való könyvet olvas, ám előkerül egy derék úriember, aki mindezen felháborodva, a jó erkölcs nevében alaposan eltángálja őt. Az oly annyira fájhat, hogy a barátnőjének kell valami nyugtató krémmel bedörzsölni elgyötört popsiját.






A recepciós csaj pupillája a szokatlan látványtól kitágul. A szíve hevesebben kezd kalimpálni, s a lélegzete is kapkodóvá válik. A szokatlan látványtól teljesen megzavarodik.


Tanácstalanul bámul le az alatta lévő teremben zajló eseményekre.



De nehéz is lehet ott lenn a lányoknak! - gondolja. Szegényeknek úgy kiporolják a feneküket! De rémes is lehet!

Egyre jobban belelovalja magát a sajnálkozásba. Maga sem tudja hogyan és miért, de ez az érzés hirtelen átcsap önsajnálatba.

- Miért nem lehetek én ott? Miért van az, hogy én mindenből kimaradok...? 

Szétmorzsol egy könnycseppet a szemében, megigazítja a ruháját, frizuráját, mély lélegzetet vesz, majd  beront a főnökéhez, és ráordít:

– Na, ebből elég legyen! Mi folyik itt?


–  Nem mindegy az magának?! Megmondtam előre, hogy magához egy ujjal sem fognak nyúlni. Végezze a munkáját, a többivel pedig ne törődjön!

–  Na idefigyeljen, maga perverz disznó! Ezt velem nem teheti! Vagy kapok én is egy régimódi ruhát és bemehetek a klubba, vagy vegye tudomásul, hogy most, azonnal felmondok!

5 megjegyzés:

  1. Jól kezdödik, folytathatjuk!

    Hepsi

    VálaszTörlés
  2. Kösz, Hepsi, de van egy játékszabály, amit világosan leírtam. Amíg nincs elegendő érdeklődő, addig nem lesz komplett egyik történet sem. Ketten jelentkeztek, hogy szeretnének személyes történetet. Meglátjuk, lesz-e még érdeklődő.

    VálaszTörlés
  3. Fiúk is jelentkezhetnek? Akkor ezúton biztatnám őket.....

    VálaszTörlés
  4. Természetesen jelentkezhetnek, sőt kifejezetten várom is őket. Persze jó, ha jelzi előre, hogy spanker szeretne lenni, vagy dominára vágyik.

    VálaszTörlés
  5. Erich Hartmann/Cane me hard2011. február 15. 1:08

    éN IS SZÍVESEN JELENTKEZNÉKI EGY ILYEN KÉUBBA!!
    erich hartmann/ CANE ME HARD választ kérek

    VálaszTörlés