Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. november 14., vasárnap

Hozzászólásokat, történeteket várunk!

A képen látható bájos kisasszony kissé túlzásba viszi az a feletti tépelődést, hogy hozzászóljon-e a blogomhoz, netán megírja és elküldje az ő elfenekelésének történetét. Valamikor még a boldog ántivilágban ötlött fel az agyában ez a kósza gondolat, s azóta is zavartan rágja az írótolla hegyét. Azt persze ő is tudja, hogy a tett halála az okoskodás, s egyébként is, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, de a konkrét hozzászólásig még nem jutott el.

Pedig, ha tudná, hogy minden észrevételt, ötletet, véleményt, javaslatot, s mindenekelőtt önálló írásműveket örömmel fogadunk!

S nem csak tőle...!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése