Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. november 14., vasárnap

Megbüntethető testrészek - 1. A talp

Mint tudjuk, jó pap is holtig tanul. No meg azt is, hogy ismétlés a tudás anyja. Arról már nem is beszélve, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk.

Az aktuális tananyag az, hogy mely testrészek büntethetők meg.
A popsi persze túlságosan is triviális. Egy magára picit is adó spankernek a csábos női fenekek elverésének minden csínját-bínját tudnia kell.
Igen ám, de mi van a többi testrésszel?
Sorozatunkban ezt a témát járjuk körbe.

Elsőként nézzük a talpat, melynek elveréséről "Falaka és társai" c. cikkünkben már szóltunk. Az alábbi német filmben épp egy ilyen büntetést láthatunk. Szó, ami szó, én egy picit feszengtem, amikor néztem a filmet, ám a szereplők láthatóan elég jól viselték el ezt a macerát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése