Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. november 18., csütörtök

Megbüntethető testrészek - 3. A térd



A térd különleges helyet foglal el a testrészek között. Nem lehet ugyanis elverni, mint ahogy a feneket, vagy ahogy például a talpat vagy a vádlit, melyekről eddig szó volt.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy kimaradna a büntetésből. Épp ellenkezőleg: a csintalan, engedetlen vagy pimasz leányokat le lehet térdepeltetni. A térdelés végrehajtható egyszerűen, minden különösebb faxni nélkül, de egy magára valamit is adó, hagyománytisztelő úriember kukoricára térdepelteti a bűnös leányzót. A változatosság kedvvért persze időnként ez a művelet történhet dióhéjon, kavicsokon, rácsos vas-lábtörlőn is. Különféle kunsztokkal lehet emlékezetessé tenni, például úgy, hogy a megbüntettetnek az egyik lábát a levegőbe kell emelnie.





Fokozni lehet a hatást, ha a megbüntetettnek magasra emelt karral várakoznia, vagy például a tarkóját kell fognia. Magasan képzett illemtanászok határozottan azt állítják, hogy legjobb, ha a térdeplés a sarokban történik, de ha van kandalló, annak pereme is kiváló lehet. Vannak, akik esküsznek rá, hogy jó idő esetén, kertes házban lakóknál igen hatásos a bejárati lépcsőre térdeltetés. Ha pedig a megbüntetettben a szégyenérzetet akarjuk növelni, akkor célszerű a lakáson belül székre vagy asztalara térdepeltetni őt, mivel ez esetben a feneke szemmagasságba kerül, ami különösen lealázónak számít.










A térdelésnek nem csupán fizikai, hanem pszichikai hatása is van; a megadást, a feltétel nélküli behódolást szimbolizálja. Történelmileg a legyőzötteknek kellett letérdelniük a a győztesek előtt, vagy például a pórnépnek a király érkezésekor. A templomi térdelés is a feltétel nélküli behódolást szimbolizálja Isten előtt.

Romantikus jelentésstartalma van, ha egy szerelmes férfi virággal a kezében letérdel az imádott nő elé, hogy megkérje a kezét, vagy mondjuk a bocsánatáért esedezzen. Hasonlóképpel a győztes lovagok is letérdeltek valamely előkelő személy, sok esetben hölgy elé.

2 megjegyzés:

  1. A büntetés tovább fokozható azáltal, ha például a széken térdelő áldozatnak (mint az utolsó előtti képen) jól elverjük a talpát, majd átmenve a "tulsó" oldalra, parancsra kinyújtott kezére tenyereseket adunk.

    VálaszTörlés
  2. Így van. Amit írsz, az persze már a "szintézis". A sorozatban megpróbáljuk külön-külön elemezni az egyes testrészek büntetéseit.

    VálaszTörlés