Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. november 19., péntek

Megbüntethető testrészek - 4. A belső comb



A comb, s különösen annak belső fele igen érzékeny. Finom bőr borítja, és számtalan idegszál fut ott végig. Egyszerre alkalmas a büntetésre, a csiklandozásra, de egyben adja magát a símogatásra is.





Meglepő viszont, hogy ezt a lehetőséget kevésbé használják ki, legalábbis a filmekben és a képeken ennek kevés jele látszik.

Ezt azzal magyarázom, hogy a női combrész már nagyon is személyes, intim, bizalmi terület. Érdekes, hogy a feneket, ami ugyebár jól definiáltan nemi zóna, a nők könnyedebben engedik át büntetésre, mint a combokat, különösen annak belső felét. Véleményem szerint ez összefüggésben lehet azzal, hogy a tetszeni vágyó nők gyakorta vesznek fel feszes ruhákat, forró nadrágokat, amelyben jól domborítanak. Ez a ruházkodás kifejezetten a külvilágnak szóló "kódolt üzenet". Ugyanakkor a comb belső része jellemzően a külvilág előtt elzárt területnek számít, melyet védendőnek, óvni és elrejteni valónak tekintenek.

Úgyhogy, tisztelt uraim, aki mégis abban a megtiszteltetésben részesül, hogy partnere hagyja, netán kéri, hogy verje el ezt az izgalmas testrészt, az tekintse azt a mély szimpátia, bizalom és a feltétlen elfogadottság kétségbevonhatatlan bizonyítékának!

Ami pedig az eszközöket illeti, a belső comb érzékenységéből és rejtett voltából adóan a fenyítő eszközök többsége nem jöhet komolyan szóba. A tenyér - amivel büntetni és simogatni egyaránt lehet - szinte ideális "multifunkciós eszköz". Vannak olyan gyakorlott spankerek, akik a hajkefére esküsznek. Bizonyára érdemes megfogadni a tanácsukat. Az igazi ínyencek pedig megpróbálkozhatnak a pálcával is: mint ahogy az alábbi felvétel mutatja gyakorlott partnereknél ez csodákat tud művelni. Ügyeljünk a szájpeckek színének gondos kiválasztására. Nem lehet mindenféle csiricsáré vackokkal előállni, különben számíthatunk arra, hogy a partnerünk kétségbe vonja a jó ízlésünket!



Mint említettem, nehezen lehet találni nőkre vonatkozó videófelvételeket. Ezért aztán most arra kényszerülünk, hogy egy férfi combtáji önbüntetésén keresztül mutassuk be ennek a büntetési forma fortélyait és felettébb izgalmas szépségeit.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése