Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. november 18., csütörtök

Kik látogatják az elfenekelős blogokat?



Bonnie Burns, a My Bottom Smarts blog készítője kérdőív segítségével igyekezett kipuhatolni (már ha ebben a kontextusban ennek a szónak van egyáltalán értelme!) a látogatók fenekeléssel kapcsolatos orientációját. A kutatására közel négyszáz (egész pontosan 394 szavazat) érkezett. Önmagában véve már ez a tény is mutatja, hogy mekkora különbség van egy külföldi és egy magyar viszonyok között. A kérdések részben a nemmel, a szexuális szokásokkal részben a válaszadók elnáspángolással kapcsolatos orientációjára vonatkoztak. Noha a vizsgálat statisztikai értelemben véve nem reprezentatív, az eredményei mégis nagyon érdekesek.

A részletes adatok itt olvashatók.

Ki, kit? - megtudhatjuk a felmérésből



A válaszadók között jelentős többségben voltak a férfiak. Közel kétharmaduk (63 százalék, 247 fő) férfi, értelemszerűen a 37 százalékuk (147 fő) nő. Ez arra utal, hogy a férfiak gyakrabban keresik fel az ilyen jellegű internetes naplókat és/vagy szívesebben válaszolnak a kérdésre.
A legtöbb válaszadó (352 fő, 90%) heteroszexuálisnak vallotta magát. A homoszexuálisok és a leszbikusok száma nem számottevő (7 fő, 2%). Valamivel több viszont a biszexuális válaszadó (35 fő, 9%), akik szerint a változatosság gyönyörködtet, s ezen megfontolásból férfival és nővel is időnként intim kapcsolatba kerülnek.



Idáig a vizsgálat az előzetes elvárásoknak nagy vonalakban megfelel. Amikor fenekeléshez való személyes kötödésükről kérdezték, a válaszok – legalábbis számomra – meglepő eredményt hoztak.

Mit gondolnak a kedves olvasók, vajon kikből volt több a válaszadók körében: azokból, akik szeretnek elfenekelni, vagy azokból, akik azt várják, hogy elfenekeljék őket?

Én azt gondoltam volna, hogy bizonyára az előzőekből, legalábbis az alfa-domináns hímek gonoszkodásairól szóló közvélekedés alapján.

Hát nem így van!

A vizsgálatban szám szerint legtöbben magukat elfenekeltként (spankee) definiálták (147 fő, 44%), míg a fenekelni vágyók (spanker) száma ennél kevesebb (122 fő, 31%) volt. Volt még egy kategória, a „switch”-ek, akik közé, ha jól értelmezem, azok kerülnek, akik adnak is, meg kapnak is. Ezek száma 98 volt, és ez százalékos arányban 25%-ot tett ki.

Érdekes megnézni azt is, hogy milyen fajta párosítás létrejöttének van nagy esélye. A heteroszexuális férfiak közül 113 spanker van, miközben a hasonló szexuális beállítottságú nők közül 107 spankee. A két szám nagyjából egyezik, vagyis egy fenekelésre vágy, „egyenes beállítottságú” nő jó eséllyel talál magának őt fegyelmező férfit.

Amire viszont a legkisebb esély van, az az, hogy egy fenekelésre vágyó, de máskülönben „egyenes” férfi nagyon nehezen talál magának – legalábbis ebben a körben – férfiak elfenekelésére vágyódó bestiát. A vizsgálatban 47 férfi spankee volt, miközben összesen 5 spanker nő – sőt még az sincs kizárva, hogy ezek a nők is ilyen vagy olyan megfontolásból másik nő fenekét verik el.

Íme a bizonyság arra, hogy nekünk, szegény férfiaknak mennyire sanyarú a sorsunk. Bezzeg a nőknek minden kívánságuk könnyebben teljesül. Ez nem igazság! :-)

A részletes adatok a következők:

Hogyan jellemezné az Ön érdeklődését? [394 szavazat]

Heteroszexuális Férfi Spanker (113) 29%
Heteroszexuális Férfi Switch (70) 18%
Heteroszexuális Férfi Spankee (47) 12%
Homoszexuális Férfi Spanker (0) 0%
Homoszexuális Férfi Switch (0) 0%
Homoszexuális Férfi Spankee (2) 1%
Bi Férfi Spanker (1) 0%
Bi Férfi Switch (10) 3%
Bi Férfi Spankee (4) 1%
Heteroszexuális Nő Spanker (5) 1%
Heteroszexuális Nő Switch (10) 3%
Heteroszexuális Nő Spankee (107) 27%
Leszbikus Nő Spanker (3) 1%
Leszbikus Nő Switch (0) 0%
Leszbikus Nő Spankee (2) 1%
Bi Nő Spanker (0) 0%
Bi Nő Switch (8) 2%
Bi Nő Spankee (12) 3%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése