Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. október 17., hétfő

Gyógyító fenekelés - Spanking therapy

Tényszerűen el kell ismerni, hogy a Velencei Filmfesztiválon nagy sikert aratott, jelentős művészi értékekkel bíró, kitűnő rendezői és színészi munkát felvonultató "Dangerous Therapy" c. film elemzésével a legkevésbé sem sikerül a látogatók érdeklődését felkelteni.

Semmi baj!

Nálunk semmi sincs bebetonozva. Az kerül fel a blogra, amit a látogatókat érdekli.

Most akkor nézzük meg a témát könnyedebb változatban. Vajon milyen szituációk alakulhatnak ki a lélekbúvár és páciens között. Létezik e "Gyógyító feneklés"?

Nézzünk erre is néhány példát a fenekelős filmek között!

Sarah In Therapy Preview



Spankee terapeuta



Kirstyn's Spanking Therapy


Applied Psychology: A Doctor and Patient Spanking Fantasy

6 megjegyzés:

  1. Ez is spanking terápia:

    http://www.youtube.com/watch?v=EizTiYOUdoU

    VálaszTörlés
  2. Hm!!! Nagyon érdekeset találtál. Kösz!

    VálaszTörlés
  3. Tetszett? Nem tudom, pontosan, milyen esetben, talán depresszióra alkalmazzák. Ha valaki érti, leírhatná, hogy hány alkalmas a terápia, és hogy mennyibe kerül.

    VálaszTörlés
  4. Úgy gondolom, hogy Magyarországon nem használják ezt a módszert, én legalábbis nem hallottam még róla. Depresszióra kevésbé tartanám jónak, viszont igencsak elképzelhető, ha valakinek erős bűntudata van. Személyes véleményem, hogy ez a terápia nem az orvosilag diagnosztizált eseteknél hasznos (sőt lehet, hogy ott árt), hanem a hétköznap eseteknél, pl. szorongásoknál, kudarcélményeknél, konfliktushelyzeteknél, ideálválságnál és hasonlóknál. Ha ennél többre vagy kíváncsi, magánlevélben szívesen válaszolok.

    VálaszTörlés
  5. Ideszúrok egy idevágó idézetet, és annak fordítását:

    “People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that's bull shit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they're afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they're wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It's all in how you carry it. That's what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you're letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.” - Jim Morrison
    "Az emberek félnek maguktól, a saját valóságuktól,de leginkább az érzéseiktől. Arról pofáznak, hogy milyen hatalmas a szerelem, de ez szart se ér. A szerelem fáj. Az érzések zavaróak. Az embereknek azt tanították, hogy a fájdalom rossz és veszélyes. De mit tud kezdeni valaki a szerelemmel, ha ódzkodik az érzelmektől? Fájdalom azért van, hogy felrázzon minket. Az emberek megpróbálják titkolni a fájdalmaikat. Rosszul teszik. A fájdalom olyasmi, mint egy hordozható rádió. A fájdalom erősít. (szó szerint: Úgy érzed, az erőd a fájdalom gyakorlatában van) . Minden attól függ, hogyan viseljük el. Ez az egyetlen, ami számít. A fájdalom egy érzés. Az érzelmek a személyes valóságod része. Ha szégyelled és rejtegetni akarod ezeket, azzal te hagyod, hogy a társadalom pusztítsa el a te valóságodat.Ki kell állni azon jogodért, hogy érezhesd a fájdalmat. "- Jim Morrison

    VálaszTörlés
  6. Ha valaki ennél jobb fordítást tud, nyugodtan küldje el azt. Én nagyjából így tudtam legjobban visszaadni az eredeti gondolatokat.

    VálaszTörlés