Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. október 11., kedd

Keira Knightley elfeneklése a Veszélyes módszer c. filmben - Spanking Keira Knightley in the Dangerous Method

Ha az ember más elég sok fantáziátlan és a művészi értékeket nélkülöző spanking filmet látott már, akkor valóságos felüdülés egy profi módon elkészített és ragyogó szereplőket felvonultató alkotás. Ilyennek ígérkezik a  David Cronenberg által rendezett "A Dangerous Method" című film, amely a huszadik század első felének két nagy koponyája, Sigmund Freud és Carl Jung szakmai és baráti viszonyát dolgozza fel, valamint ahhoz a nőhöz fűződő kapcsolatuk történetét, aki döntő hatással volt kettejük barátságára. A velencei filmfesztiválon is nagy is nagy sikert aratott filmben  Keira Knightley-ra hárult egy orosz nő megformálása, akit hisztériával kezelnek. Az egyik jelenetben a Knightley által játszott Sabina Spielreint durván elfenekeli Jung.




A film valós eseményeken alapul. Sabina Spielrein 1885-ben egy rosztovi zsidó orvosi családban született. Anyja fogorvos, az apja orvos, egyik testvére, Isaac Spielrein szovjet pszichológus, a munkaügyi pszichológia egyik úttörője volt.

Sabina Spielrein először Jung páciense, majd szeretője volt, később pedig maga is pszichoanalitikussá képezte magát, Bécsbe pedig Freud tanítványa lett. Jung és Freud kapcsolatának megromlása után is mindkét tudóssal levelezésben maradt.

Spielrein később visszatért a Szovjet-Oroszországba, és az élete egyáltalán nem hétköznapian alakult.Tömören most csak annyit tudok leírni, hogy a II. világháborúban Rosztovban ölték meg gyermekeivel együtt a németek. (amenyiben lenne ez iránt érdeklődés, további érdekességeket tudok írni róla.)





A film Sigmund Freud (Viggo Mortensen), Carl Gustav Jung (Michael Fassbender) és Sabina Spielrein (Keira Knightley) bonyolult kapcsolatát dolgozza fel művészi eszközökkel,  bár az előzetes alapján úgy fest, hogy a forgatókönyvíró és a rendező a pszichoanalízis helyett inkább a szexis (valószínűleg javarészt fiktív) részleteket domborítja ki.
A színésznő állítása szerint ledöntött némi vodkát, mielőtt leforgatták volna a fenekelős jelenetet. Keira Knightley már akkor tudta, hogy baj lesz, amikor elolvasta a forgatókönyvet, és nem szeretné, ha újra hasonló dolgot kellene csinálnia a kamerák előtt. „Igen, ittam egy kis vodkát előtte, utána pedig pezsgővel ünnepeltem meg, hogy túl vagyok rajta” – nyilatkozta a színésznő, aki a film másik szereplőjét, Michael Fassbendert is figyelmeztette arra, hogy baj lesz, ha rossz helyre nyúl. „Erre ő azt mondta, hogy le leszek kötözve, szóval nem vagyok olyan helyzetben, hogy ilyeneket mondjak” – tette hozzá a színésznő, akihez végül tényleg nem ért hozzá kollégája, hanem egy mellette lévő dobozt „ütlegelt”. A film rendezője, David Cronenburg is megpróbálta eloszlatni félelmeit, és azzal nyugtatta, hogy a jelenetek nem lesznek túl erotikusak.

Időközben kijött az előzetes is. Mortensen, Fassbender és Knightley egyaránt remeknek tűnik.Az erős hangulatú klipben az erotika kap főszerepet: a hisztérikus paciens bevallja, hogy izgalomba jött, amikor az apja verte gyerekkorában, aztán Jungot is ráveszi egy kis fenékcsapkodós szexre. Mindezt persze Freud egyáltalán nem helyesli. Magát a fenekelést sajnos nem láthatjuk, de a film hangulatából bizonyára sokat visszaad ez az összeállítás. Kiváncsian várom a magyarországi bemutatót.

8 megjegyzés:

  1. Ezt a klipet nézd meg, ebben van:
    http://pimaszok.blogspot.com/2011_06_01_archive.html

    VálaszTörlés
  2. Egy pillanatra valóban felvillan benne a fenekelési jelenet. Nem tudom, miért vették ki a későbbi változatokból.

    Kösz az információt!

    VálaszTörlés
  3. Írhatsz még a valós történetről dolgokat, érdekes lenne.
    +Mikor lesz a film a mozikban?

    VálaszTörlés
  4. Magyar bemutató idejéről nem tudok. Sabina Spielrein élete valóban különleges, és ahogy lesz időm, írok még néhány adalékot róla, ill. az életéről.

    VálaszTörlés
  5. Már csak azt nem tudom, hogy miért kellett előtte vodkát inni. Ha annyi látszik belőle, mint a képen, akkor annyira nem kínos.

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy a forgatókönyv alapján még úgy gondolta, hogy valóban kiporolják a fenekét, és pánikba esett. Lehet, hogy hisztizett egy sort, és megesett a rendező szíve rajta, s így végül is a Jungot alakító színész színésznő helyett egy takarásban lévő dobozt „ütlegelt”.

    VálaszTörlés
  7. Régen mindig gondolkodtam rajta, hogy az ilyen filmekben vajon igaziból történik minden vagy csak eljátsszák. Időnként látszik, hogy csak úgy tesznek (bár azt nem szeretem, ha egyáltalán nem hihető a jelenet), de néha egész élethű.

    VálaszTörlés
  8. A mozifilmekben természetesen csak eljátsszák. A színészeknek az a dolguk, hogy hihetően alakítsanak jeleneteket. Az igazi elfenekelős filmekben nem egyszer élesben megy a játék, és fájdalmas csapások történnek. Ott sokkal hamarabb kiderülne, ha ez csak megjátszás, mivel ők nem képzett színészek. Néhány spanking modell el is meséli, hogy mi vezette őt erre a területre. Niky Flynn, Pandora Blake, Rosaleen Young minden jel szerint nem csupán a pénzért hagyja magát elfenekelni.

    VálaszTörlés