Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. október 4., kedd

Testi fenyítés a Bibliában - Corporal punishment in the Bible


Azt gondolná az ember, hogy már mindent megírtak a fenekelésről, a Bibliáról pedig aztán tényleg rengeteg mű született, ám hogy a kettőnek bármiféle köze is lehetne egymáshoz, az első hallásra elég meglepőnek tűnik. William J. Webb a kanadai  Torontóban működő Tyndale Szeminárium professzor azonban nem így gondolja ezt, s meg is jelentette a testi fenyítést a Bibliában (Corporal Punishment in the Bible, InterVarsity) című könyvét . William Webb professzor alaposan megvizsgálta a Biblia furcsa és néha zavarbaejtő részeit a testi fenyítésről, mint például a "Véraláfutások tisztítják a gonoszt, testének kamráit meg a verések" (Péld 20:30), vagy hogy " Ne vond el a fenyítéket a gyermekedtől, ha megvered őt a vesszővel, nem fog meghalni "(Péld 23:13)..

Aki többet szeretne megtudni a könyvről, az látogasson el erre a webcímre. Személyes véleményem, hogy a Bibliát nem az alapján kell megítélni, hogy mit ír a fenekelésről, és általában a testi fenyítésről. Ám, ha Web professzor ennyit dolgozott, hogy egy könyvre való információt összegyűjtön a témáról, egyszerűen nem tehetjük meg, hogy nem említjük meg áldásos tevékenységét.
(A paskoló felirata magyarul: Sose ne verd egy gyerek arcát. A természet egy jobb helyet biztosít erre.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése