Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. január 12., szerda

Szavazás egy fenekelős klubról - Voting about Spanking Club

A Náspángoló Kabaré (Spanking Comedy) blogon ismét befejeződött egy szavazás. Arról kérdeztük a látogatókat, hogy ha léteznének fenekelős klubok, elmennének-e oda.
A jelek szerint akár az elfenekelő színház, akár a klub gondolata oly annyira szokatlan, meghökkentő volt, hogy ezt olvasván még csak egy kattintásra sem voltak képesek a blog látogatói. Ez azért is furcsa, mert minden lehetséges válaszra meg volt a lehetőség, a teljes elutasítástól  a maximális egyetértésig.
Végül is négy szavaztat érkezett, melyek közül három azt mondta, hogy egy ilyen klubban törzstag lenne.  A negyedik szavazó is toleráns volt a gondolat iránt.
A négy válaszadó köszönjük a szavazatokat!


Tanulság:  az emberek nem szoktak hozzá, hogy fantáziadús kérdéseket tegyenek fel nekik. Amíg nem változik a helyzet, ne is kérdezzük őket ilyenről .
Ennek következtében a Spaking Comedy-n átmenetileg szünetel a további kérdések feltétele.


4 megjegyzés:

  1. Egy fenekelős klubba beiratkoznék, jó kemény kezű szigorú "nevelőnők" részvételével, bemutatón is szerpelnék!! Már voltam ilyenen, nagyon tetszett,pláne hogy vendég hölgyek is kipróbálták ügyesslgüket!! M.L.

    VálaszTörlés
  2. Erich Hartmann6CANE ME HARD2011. február 15. 1:01

    Örömmel jelentkeznék egy ilyen klubba, főleg úgy, hogy pl. l vagyok rögzítve egy fenekelő paDRA VAGY DERESRE, MELLÉ KÉSZÍTVE egy finom rattan, lovagló pálca, szíj/paskoló és aki arra jár kedve szerint használhatja valamelyiket a feszülő sej-hajomon mondjuk 12 ütésra, vagy akár többre is!NL.Válasz stardust@hotmail.hu Örülnék válasznak

    VálaszTörlés
  3. Én férfi vagyok, tehát férfiként tudok büntetni. Dominát nem ismerek, de ha valaki jelentkezik, szívesen továbbítom.

    VálaszTörlés
  4. A stardust@hotmail.hu nem létező e-mail cím. Tudsz küldeni valami jobbat?

    VálaszTörlés