Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. január 22., szombat

Ha nincs érdeklődés, nincs történet sem - There is not a story if there is not interest

Sikertelenül záródott blogunk felajánlása, melynek során egy egészen különleges, izgalmas játékra invitáltuk a látogatóinkat Mint ahogy az a http://dspanking.blogspot.com/2010/12/szeretne-egy-elfenekelos-novella-fohose.html  alatti leírásból is kitűnik azt ajánlottam fel, hogy három ember számára elkészítek egy-egy novellát, melyben ő a főszereplő, s ehhez a puszta érdeklődés kinyilvánításán kívül semi mást nem kell tennie. Ennek révén szerettem volna személyesebbé tenni a blogot, ahova érdemes eljárni



A fentiek demonstrálására két mintatörténetet is megírtam, az egyik egy elfenekelő klub recepciósának lelki kálváriájáról szólt, a másik pedig egy keleti hárem izgalmas világába helyzete volna el a kiválasztott személyt. Mindegyikkel elég sok munka volt. A háremes történet színvonalát tovább emelte, hogy Ági két nagyon jó klipet készített ehhez a témához.

Joggal lehetett várni, hogy valamilyen érdeklődés lesz – ám nem így történt.  Két kedves lány, Ani és Aliz érdeklődtetek, és - mint ahogy már szó volt róla - Ági segített a videó elkészítésben. Az ő jó szándékuk nagyon értékes, nagyon becsülendő. De mint tudjuk, egy fecske nem csinál nyarat (de még három sem)..

Tény, ami tény, a felajánlásban szereplő három hét letelt. Az abban szerepelő feltételek nem teljesültek.A blog komolysága azt kívánja meg, hogy kövessük a szabályokat.  Ha nincs érdeklődés, nincs történet sem. Amit leírtam, azt tartanom kell. Nagyon sajnálom, hogy egy – hitem szerint - jó kezdeményezés az érdektelenség mocsarába ragadt.

Talán majd legközelebb.

Az én alapvetően pozitív gondolkozásmódom azt mondatja velem, hogy az egyszerűen lehetetlenség, hogy a mostani totális passzivitás, érdektelenség és közöny örökké megmaradjon. Előbb utóbb kiválasztódnak azok az emberek, akik nyitottak a világ szépségei felé.

Hiszek abban, hogy a kreatív képzelőerő, a humor,  a humánum és az empátia csodákra képes.
Nyilván vannak olyanok – és pillanatnyilag ők vannak többségben – akiket ez a gondolat nem érintett meg.  Nekik minden jót kívánok.

Ez a blog változatlan szellemiséggel működik továbbra is.  Semmi baj, ha mások nem hisznek benne. Kevés ember számára is lehet jó dolgokat készíteni.

2 megjegyzés:

  1. Nagyra értékelnék egy jó spanking klubot. sűrű vendég lennék korom ellenére!! László

    VálaszTörlés
  2. Jó, de akkor tegyél valamit, hogy érdemes legyen egy ilyen klubot létrehozni. Most épp ennek ellenkezőjével küszködök, vagyis hogy minimális érdeklődés sincs. A novella is ezért akadt meg, és számos más kezdeményezés, mert annyit sem mondanak a látogatók, hogy blikkmakk. Márpedig így nem is lesz!

    VálaszTörlés