Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. január 23., vasárnap

Ahonnan ez a blog elindult: A Dirty Spanking (egy regény) - From where this blog started: Dirty Spanking (A roman)



Bizonyára csak kevesen - vagy talán már senki sem - emlékszik, hogy
honnan is indult ez a blog. A kiinduló pont egy regénysorozat volt, mely sok-sok szereplővel, változatos történetek tömkelegén vezette végi az olvasót a fenekelés izgalmas világában.

Tény, hogy a négy kötetből álló regény-sorozattal a legcsekélyebb sikert  sem arattam. Gyakorlatilag senki sem szólt hozzá, olyan volt, mintha ott sem lett volna.

A közöny és az dermesztő érdektelenség oda vezetett, hogy elkezdtem szép sorban levenni az egyes fejezeteket, remélve, hogy valakinek is feltűnik ez. Tévedtem, mint ahogy oly sokszor ezen a blogon, amikor azt gondoltam, hogy bárkinek is feltűnik akár a jelenlét, akár a hiány.

De - mint tudjuk - a remény hal meg utoljára. Három fejezet még fenn van a blogon. Jó szívvel ajánlom ezek elolvasását. Talán némi ízelítőt lehet ezekből is kapni, hogy milyen is lehet a teljes mű.

http://dspanking.blogspot.com/2010/07/3-fejezet-erkezes-repuloterre.html

http://dspanking.blogspot.com/2010/08/violet-konyve-5-fejezet.html



 

12 megjegyzés:

  1. Most akkor te vagy a Geraldine is? Én úgy tudtam, hogy ez az ő regénye...

    VálaszTörlés
  2. Persze, hogy ő, eddig nem esett le?

    VálaszTörlés
  3. De leesett,már régen, csak nem akartam elhinni, hogy becsapsz mindenkit, köztük engem is...Nem szerencsés az embereket hülyének nézni, mert a végén visszaüt.
    Charlie

    VálaszTörlés
  4. Jaj Istenem! Miért jó az nektek, ha műbalhét csináltok?

    W. M.

    VálaszTörlés
  5. Nem akartok inkább a regény tartalmával foglalkozni? Vagy odáig még nem jutottatok el?

    W. M.

    VálaszTörlés
  6. Persze, műbalhé:(aztán lehet csodálkozni, hogy mindenki milyen komolyan vesz.

    VálaszTörlés
  7. Műbalhé az, amikor valaki nem a tényleges tartalommal foglakozik, azt lényegtelennek, említésre se méltónak tartja, hanem erőnek erejével keres valamit, amibe beleköthet, és utána nagy hangon kiverheti a huppot! Ettől aztán jól érzi magát.

    Az, hogy ki kit vesz vesz komolyan nem igazán perdöntő. Mozartot csak a kutyája kísérte el a temetésén. Csontváry-Kosztka Tivadar festményeiből lovaknak való zabos zsákot varrtak, és csak a véletlenen múlt, hogy valaki felfedezte és kicserélte sima zsákokra. Semmelweis Ignácot elmegyógyintézetbe zárták, és az ápolók bottal verték agyon. Bolyai János kinevették, semmibe vették. Ettől kisebb lett Mozart, Csontváry, Semmelweis vagy Bolyai életműve? Egy frászt! Ami történt, azokat minősítette, akik mindent lefitymálnak, semmibe vesznek, viszont hihetetlen érzékük van, hogy nagy balhékat csapjanak. Az ilyen emberek azok, akik Einsteinből csak annyit fognak fel, hogy mókás feje és nagy, kócos haja volt.

    Tudod mit?! Csinálj te jobbat, mint az enyém. Abban versenyezzünk, hogy kié a tartalmasabb, informatívabb, érdekesebb, szebb!

    Figyeld meg, én gratulálni fogok neked. Na, ennyi a kettőnk közti különbség.

    VálaszTörlés
  8. Még szerencse, hogy te Csontvárytól és a többiektől is elég távol esel, így egyáltalán nem fenyeget az a veszély, hogy fennmaradsz az utókor számára. Ez azért megnyugtató.

    VálaszTörlés
  9. Látom kitartóan gúnyolódsz. Ezek szerint még mindig nem értetted meg, amit írtam.

    Megismétlem a javaslatomat: tisztelettel arra kérlek, hogy a TARTALOMHOZ szólj hozzá. Kifejezetten érdekelne, hogy milyen érzéseket, gondolatokat ébresztett benned a történet. Mindenféle érdemi hozzászólást a legnagyobb örömmel fogadok.

    Várhatok Tőled ilyesmit?

    VálaszTörlés
  10. Mennyire saját élmények alapján íródott a regény?

    VálaszTörlés
  11. Egyáltalán nem. Az egész úgy ahogy van csapongó fantázia!
    ~~~
    Nem akarod aláírni a bejegyzést, vagy valamilyen néven bejelentkezni?

    VálaszTörlés
  12. Te, legutóbbi (kérdezős) Névtelen, ugye nem vagy azonos a régebbi (műbalhézós) Névtelennel?

    VálaszTörlés