Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. július 10., szombat

Niki Flynn filmek: Crime and Punishment

Crime and Punishment
RGE024 xLx
cseh nyelvű, angol feliratos




Legálisan megvásárolható itt. (58 euro)

Illegálisan megtekinthető itt. (vége hiányzik, s a kép és hang aszinkronban!)



Klasszikus Lupus film (2004)

A Bűn és bűnhődés gondolatköre már Dosztojevszkijt is megihlette, de hát a jó öreg Fjodor Mihajlovicsnak fogalma sem lehetett arról, hogy ezzel címmel egy egész jó kis spanking filmet lehetne készítni. Hátha még tudta volna, hogy Pavel Šťastný-t, a RGE filmek iskolaigazgatói szerepkörének birtoklóját és Niki Flynnt, a spanking királynőt is meg lehet nyerni szereplőnek, akkor bizonyára egy percig sem vacakolt volna tovább mindenféle jöttment Raszolnyikovok és Szonják történetével, hanem egyből nekiugrott volna – némi jövőbelátással - ennek, az Osztrák-Magyar Monarchia egyik cseh városkájában, a boldog ferencjózsefi békeidőben játszódó történetet megírásának. De mivel ezt nem tudta, így tehát ez a nemes feladat az abszurd történetekre fogékony Lupus Picture, más néven RGE Films-re hárult.


A történet elején egy művészinek mondott erotikus fotózásán vagyunk. Tű illeszkedik a makro barázdás lemezjátszóra, egy bájos, szende cseh szépség egy pucér nőket tartalmazó albumot lapozgat - egy táncos léptű, fess amerikai fiatalember pedig alig várja, hogy szép sorban lekapdossa a leányzóról korabeli fehérneműket, és a vaku hatalmas villanása közepette elkészíthesse a következő illetlen képet. Mire a lemez a végére érne, s a századforduló korából származó szalonzene dallamai lecsengenének, már be is következett a drámai fejlemény.


A titkos fotószobába egy alakulatnyi titkosrendőr tör be, és a parancsnok tüzérségi alakzatot felvéve ékes cseh nyelven közli a helyszínen lévők letartóztatását.


A snájdig művészpalánta fegyvert ránt, a pucér hölgyet túszként maga elé vonja. Sortűz dörren, és rádöbbenünk, hogy a pisztolygolyó bizony veszedelmesebb mint bármely más elfenekelő eszköz, a nádpálcától a paskolóig. Könnyen lehet, hogy a spanking filmek történelme legvéresebb első perceinek voltunk szemtanúi.

A folytatás nem kevésbé patetikus, humoros, és egy picit vérfagyasztó.

Bretschneider főfelügyelő, a törvény nevében a helyszínen lefoglalja a már elkészült erotikus fényképalbumot, és kicsit idétlen gesztusokkal, valamint némi hazafiúi büszkeséggel nekilát kideríteni, hogy a cseh és német nyelven egy szót sem értő amerikai fotós, ugyan mi módon vehette rá a cseh úrilányokat az amúgy kétségtelenül nem a „párizsi utcalányok arcunkba vágott meztelensége” szintjén megfogalmazott albumban való kétes szereplésre.

Bretschneiderünk első útja az igazság kiderítésében egy lányiskolába dr. Schertel igazgató jól ismert szobájába vezet bennünket.

Feddhetetlen igazgatónk az albumot, a tőle elvárható éles cezúrával erkölcstelennek bélyegzi, ám oly áhítattal szemléli, mint egy nagy tál jicini fenyőmézben és Staropramen sörben pácolt sült csülköt, egy esős őszi délután az „Kehelyhez” címzett hangulatos prágai sörözőben. Férfisors.

Aztán hirtelen a tekintélyes arca egy keserves felismeréstől hatalmasat vonaglik. Gyanúját, mely szerint az Igazgató egyik növendékét vélte felismerni a bájos modellek között semmi meg nem ingathatja többé. Szó szót követ és a nyomozó együttműködésre bírja az igazgatót, aki nemcsak Intézménye feddhetetlenségét védelmező oroszlán, de egyben a császár és király hűséges alattvalója és a monarchia állampolgár is. Hivatalnoksors.

Az alku keretében az ominózus fotóalbum az igazgatói szobában marad, kizárólag a nyomozás érdekeinek előmozdítására.

Az igazgató a további szálak intézményen belüli felgombolyítására, és a nemzetközi összekötő személy kilétének felfedésére egy napot kér és kap.



Igazgatónk már meg is találta szegény modelleket. Sírva térdelnek az irodában és magyarázzák a magyarázhatatlant. Leánysors.

Védekezésüket, mely szerint ezek csupán portrék, vagy festők tanulmányai, vagy csupán egyszerű rajzok Diana Istennőről, vagy hogy ezek a képek csak a távoli Amerikában kerültek volna közönség elé, az igazgató bizony egy határozott mozdulattal lesöpri. A lányok szerinte visszataszító gusztustalan bohócok, akik meztelen feneküket mutogatják a közönségnek.

Erkölcsös és szigorú kor még ez, ahol a szülők értesítése és a kicsapatás kelti az igazi (szó szerint halálos!) félelmet szegény modellekben. Elárulják hát az igazat. Osztálytársnőjük az amerikai, de cseh származású Czermak kisasszony volt a közvetítő. Szabályos beismerő vallomás kerekedik, írásban, a falon díszhelyen függő nádpálcák alatt, mezítelenül ülve az igazgatói fotelben.



Éjszaka van, s noha az igazgatónk már tudja az igazságot, ám nem tud mit kezdeni vele. Töprengésében hívatja az iskola orvosát, de az betegsége miatt nem tud jönni. Adjutánsa dr. Sigmund Freud viszont igen. Zavart viselkedése az egyik legszellemesebb betétjelenete a filmnek. Bemutatkozáskor átadja a kis táskáját és a sétapálcáját az iskolaigazgatónak, majd amikor visszakapja, akkor az utóbbit - szórakozottan - a falon lévő nádpálca tartó táblára teszi. Freud Dr. nem is kéri a tüneteket, kész a diagnózissal, a lányok magatartási problémáit a szexualitásukban ejtőznek. A lányok azért követnek el rosszat, mert tudják, hogy meg lesznek büntetve. Szexualitásuk az anális szinten rekedt meg, és jó igazgatójuk általi megbüntetés vágyára és kiprovokálására szorítkozik. Az igazgató kénytelen meghajolni a pszichoanalízis tudományos nézetei előtt.


Ha az angolos nádpálca a fallosz, és az angolos fenekelő bak a nászágy. Rajta.

A lányok csinosak, üdítően amatőrök, és az alkalomhoz kellőképp vetkezettek. Elismerik bűnüket, jól megérdemelt büntetésüket. Van, aki 25 van, aki némi alkudozás után 40, és van, aki 100 nádpálca ütést adna saját magának.



Számoljon és okuljon velük a néző.

Már csak a tettes az amerikai Miss Czermak van hátra.


Amolyan all american girl, rágógumi akcentussal. Szembesítik társnői megviselt fenekével és haragvó tekintetével. Tagad, az ügyvédjét akarja hívni, és nem hajlandó magát alávetni az Igazgató ismert rendszabályainak.

De aki lélekbúvárral beszélt, lélekbúvár lesz maga is. Hat a meggyőzés, s az igazgató és Niki Flynn édes kettesben marad a jól ismert elnáspángoló paddal berendezett dolgozószobában.


 Megkapja, ami jár neki, s talán még valamivel többet is. Mi lehet nagyobb büntetés, mint egy bájos hölgy fenekének csíkosra verése? Természetesen a hajlevágás. Úgyhogy végezetül ez is megtörténik.

Ez lesz a koronája a büntetésnek.
Haj....sőt hajaj!
  



4 megjegyzés:

  1. Hey wοuld yοu mind ѕhaгing ωhich blog plаtform уou're working with? I'm plаnnіng
    tο stаrt my оwn blog in the near future but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm loоking for something completely uniquе.
    P.Ѕ Aрologiеs foг gеtting off-topic but І had to
    аsκ!

    Feel free to suгf to my ωeb-site :: buys hcg drops

    VálaszTörlés
  2. They aim at miming various good qualities of the
    counterparts of the assumed celebrity. " Earlier today some cruise ship struck land in Alaska. I want to mention a part of the Prime Law (Twelve Visions Party) which is part of Neothink.

    Here is my weblog - fptester.com

    VálaszTörlés
  3. Excellent ωeblog herе! Alѕo youг web
    site lots up fast! What web host are you using? Can I get yοuг affiliate link for your hoѕt?
    I desire my website loaded up as fast as yours lol

    Μy webpage :: hcg 123

    VálaszTörlés