Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. július 12., hétfő

Niki Flynn filmek - The Conspiracy


The Conspiracy (Összeesküvés)

Gyártó: Real Spanking



Főszereplő: Niki Flynn

Kailee, Brandi, Bailey

Mr. Daniels, Ms. Burns és Ms. Baker







Ez az a film, amiről nagyon nehéz volt fotót találni a neten. Az alkotás maga sincs annyira reflektorfényben, és bizonyára magam sem figyeltem volna fel rá, ha Niki Flynn briliáns életművének kutatása kapcsán nem estem volna át ama információn, hogy ez a pimasz, sokat grimaszoló, gyalázatos nőszemély egykoron kirándulást tett a „Real Spanking” filmkészítő társaságnál is, és ott elkészítette a jól hangzó, Conspiracy című filmet.



Az örökösen fanyalgó széplelkek persze mondhatják, hogy méltán tűnt el a film a süllyesztőben, mert nagyon vézna a története. A forgatókönyvét a legmélyebb álmából felébresztett magyar (vagy cseh) náspángolási szakember negyed óra alatt össze tudná dobni, ami persze nem zárja ki, hogy egy zabpelyhen, pirítós kenyéren, tejes teán és buggyantott tojáson felnövekedett angol forgatókönyvíró ne vacakoljon vele ennél lényegesen többet. A történet gyakorlatilag arról szól, hogy egy angol lánynevelő-intézetben hogyan és miképpen lehet kiporolni ilyen-olyan indokokkal minden esztétikusan gömbölyödő fenekecskét.

Ám mielőtt még leszólná valaki ezt a történetet, gondoljunk bele ennek mélységes filozófiai és társadalomlélektani aspektusaiba! A világ úgy halad előre, ha mindenki teszi a dolgát. A szabók szabnak, a kovácsok kovácsolnak, a szorgalmas utókalkulátorok szorgalmasan utókalkulálnak, a Csacska Macska Vokál pedig a Hotel Mentol lokáljában a Kicsi Ricsi mögött szvingel. És hogy a lényeget el ne feledjük: a leánynevelő intézetek igazgatói őszinte felháborodással az arcukon elfenekelnek minden nőnemű személyt, akit egyáltalán csak a közelükbe kerül.
Ez a világ rendje!
Ha valaki ezt kétségbe vonná, legalább akkora galádságot követne el, mintha annak igazságát vitatná, hogy „Ki korán kel, aranyat lel” vagy hogy „jobb egy lúdnyak két tyúknyaknál”.

A film egy nevelőintézet lányairól szól.

Azzal indul, hogy egy új tanuló, Niki Flynn érkezik. Egy szexi kinézetű csajszi, bizonyos Kailee elhozza neki a leendő egyenruháját, és bár megpróbál a lelkére hatni, Niki mégsem hajlandó felvenni ezeket. Mindez oda vezet, hogy be kell hívni két tanárnőt (Ms. Burns-t és Ms. Baker-t), és az igazgatót, bizonyos Daniels, hogy rendet teremtsenek. Niki persze ficánkol, rúgkapál, sőt arra is vetemedik, hogy e közben arcul köpje az intézet vezetőjét.



Ez persze nem mehet így tovább! A derék Daniels igazgató úr leteperi, ollóval levagdossa róla a lila színű ruháját, és az alsóneműit, s ha már Niki amúgy is meztelen, alaposan el is fenekeli, természetesen a tanárnők és a buzgómócsing tanítvány, Kailee jelenlétében és segítségével. Hadd tanuljon jómodort ez a senkiházi amerikai nőszemély!

Ám Niki botrányos viselkedése ezzel még nem ért véget. A következő balhé a hálóteremben tör ki, ahol Nikit egy ágyban találják egy másik lánnyal, Bailey-vel. Mi sem áll távolabb ennek a tisztességes iskola szellemiségétől, mint egy leszbikus hancúrozás. S ha már úgy is meztelen mindkét lány, Daniels úr mindkettőt jó alaposan elpálcázza. A jó erkölcs mindenek előtt!


Másnap Burns tanárnő dolgozatot írat a diákjaival. Valami okból kimegy a tanteremből, és persze Niki és a Bailey azonnal kihasználni a helyzetet arra, hogy összedolgozzanak. Pechjükre, Daniels igazgató úr besétál, és persze alaposan felháborodik az esten. Úgy itéli meg, itt az ideje, hogy kezébe vegye a dolgok irányítását. Nikit és Baileyt a padra fekteti, felhajtatja velük a szoknyájukat, lehúzatja a bugyijukat, és egy óriási szíjjal jó alaposan elfenekeli őket.


A dolgok persze nem maradhatnak így.  Az igazgató nagyon dühös a két tanárra, Ms Burns-re és Baker asszonyra, hogy ennyire gondatlanok voltak. Magához rendeli az irodába őket, és kifakad. Hibáztatja Baker asszonyt, mert az ő kötelessége lett volna, hogy felügyelje az iskolát, jelezze ha Burns tanárnő osztályában valami fegyelmezetlenség történik. Ms Burns pedig súlyosan vétkezett azzal, hogy a dolgozatírás idején elhagyta az osztályt. Ám a gondatlan tanárnők most még megúszták az esetet: Daniels megelégszik azzal, hogy írásban figyelmezteti a pedagógusait.

Most derül csak ki, hogy miért "összeesküvés" a film címe. Burns és Baker tanárnő ugyanis megpróbálja rávenni a lányokat, hogy tegyenek panaszt Daniels igazható ellen,szexuális zaklatás címén  és érjék el, hogy kipenderítsék őt pozíciójából. A négy lány (Niki, Bailey, Kailee és Brandi) szívesen belemegy a játékba. Csak azzal nem számolnak, hogy Daniels úr is figyeli őket egy rejtett kamerája segítségével. Közeledik a drámai vég ....!

A végső jelenet ismét Daniels igazgató úr irodájában játszódik. Mind a hat nő felsorakozik, és tetszik, nem tetszik, tudomásul veszik, hogy mi vár rájuk. Egymás után, szépen, úgy ahogy az illik, mindenki legalább tíz ütést kap a csupasz fenekére a fa paskolóval.

Ha van valami igazán lealázó, az az, ha egy tanárnőnek ugyanúgy be kell állnia a sorba, ugyanúgy le kell húznia a bugyiját,és ugyanúgy el kell viselni a fenekelés kínjait, mint a tanítványainak.



Burnst tanárnő pedig nem akárki. Vonzó, érett nő, egy kiforrott egyéniség - egyszerűen lenyűgöző.  Van stílusa, tekintélye, ám most olyan helyzetbe kerül, amikor csurog a könnye, rázkódik a teste. Az egész jelentenek csodálatos atmoszférája van. A néző úgy érezheti, hogy Daniels igazgató utólag is igazságot szolgáltatott számára bármilyen korábbi iskolai traumája (s kinek nem volt ilyen?) ügyében.


A másik szereplő, aki nem lehet nem észrevenni, az Kailee! Ennek a nőnek valami szokatlan, egzotikus kisugárzása van. Nagy nyereség a nézőknek, hogy ilyen színészei vannak a Real Spanking filmgyártónak.


És persze ne feledkezzünk meg Niki Flynnről sem! Egy sztárt arról lehet megismerni, hogy a forgatókönyvírók rá formálják a történetet (más esetben az adott szerephez keresnének színészt). Ezt történt a Lupus Spankingnál készült filmjeiben is, és most a Real Spankingnál is. A Stalin 2 és 3 komor hangulatú filmje után most egy kommerciálisabb alkotásban játszhatott.

S ne legyünk igazságtalanok: a többi szereplő is nagyon jó volt. Hajrá csajok!

*

Az alábbi képek a film szereplőiről készültek, bár más filmekből lettek átvéve.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése