Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. május 11., kedd

Niki Flynn filmek - Stalin 2 - 3

A Rigid East (más néven: Lupus Spanking) a Stalin sorozatával egy új műfajt teremtett: a politikai elfenekelést. A cseh filmkészítésre egyébként is jellemző a valóság és az abszurd egyedi keverése, az egyedi, fanyar ábrázolásmód, és a közelmúlt történelmének sírva-nevetve történő feldolgozása. Mindez ebben a filmtrilógiában is jól követhető.



A címadó generalisszimusz (Sztálin) csupán a trilógia első részében jut szerephez, amikor a csintalan lányok eléggé el nem ítélhető módon összefirkálják a képét. Úgy látszik azonban, hogy a film olyan sikeres lett, hogy érdemes volt elkészíteni annak folytatását is. Az első részben még nem szerepelt Niki Flynn, ő csupán a folytatásba kapcsolódott bele.

A Stalin sorozat abszolút profi munka. Jó a forgatókönyv, gondosan kiválasztottak a színészek, korabeli hangulatot áraszt a kísérőzene, a lányok is kifejezetten szépek, és természetesen a lényegből, az elfenekelésből pedig bőséges bemutatást kapunk. Néha az az érzésem, hogy túlságosan is bőségeset – bár meglehet, hogy ez csupán az én kissé visszafogott ízlésvilágomat tükrözi. És persze az is igaz, hogy jó néhány spanking filmkészítővel összehasonlítva a Rigid East (Lupus) alkotásai kifejezetten finomnak, árnyaltak, s ha ebben a kontextusban nem tűnne szentségtörésnek, még azt is mondhatnám, hogy „humánusnak” számítanak.


Ha egyszer több időm lesz, talán egy picivel részletesebben belemegyek a film tartalmi elemzésébe. Addig is ki-ki megnézheti a sorozat két utolsó darabját (melyben Niki Flynn, az ártatlanul megvádolt angol lány szerepel is szerepel) teljes terjedelmében.

Stalin 2

Stalin 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése