Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. december 5., hétfő

Magyar spanking filmek I. – Hungarian spanking videos, Pt. 1.

Magyarország nem számít a fenekelős filmek fontosabb gyártói közé, de néhányat így is lehet találni. Mostani kétrészes sorozatunkban ezeket igyekszem bemutatni.

Régóta terveztem bemutatásukat, s ennek legfőbb akadálya az volt, hogy elég keveset lehet tudni róluk.

imagebam.comA legrégebbi szereplő ezek a területen egy alacsony, hosszú hajú, és egész jól kinéző hölgyemény. Első filmjeiben még törékeny, apró, fiatal lány volt, azóta kissé megasszonyosodott. Ezzel a repertoárja is szélesedett, hiszen eljátszhatta a lányát szigorú eszközökkel nevelő anyát.

Nevét nem tudom, s azt sem derült ki, hogy ki forgalmazza a filmjeit. Gyanítható, hogy valamely nagy fenekelős film gyártó cég alkalmazottja, és mivel nyelvi nehézségei nincsenek, ő foglalkozik a magyar lányokkal.

Ha valaki bővebbet tud róla, vagy ismeri bármelyik elnáspángolt modelljét, ne titkolja azt. Írjon a megjegyzés rovatba, van küldjön levelet!

Ha pedig esetleg maga a domina olvasná ezt a bejegyzést, kérem, hogy adjon életjelt magáról.

Íme néhány filmrészlet:






És egy 2011-ben készült képösszeállítás az egyik új filmjükből.
http://www.imagebam.com/image/cf97d0149244709

Összességében azt lehet mondani, hogy ezek a filmek a műfaj szabályainak megfelelően készültek. Semmiben sem maradnak el a legtöbb külföldi, hasonló témájú produkcióktól. A lányok fiatalok és helyesek, a fenekelés hiteles, és sehol sem lépi túl a jó ízlés határát. A történet persze nagyon vérszegény, de hát ez általában jellemző a spanking filmekre. A szerzők nem művészi babérokra törnek, már csak azért sem, mert a nézők sem ezt várják tőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése