Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. november 29., kedd

Rajongói klip Pandora Blake-nek - A fan's clip for Pandora Blake

A spanking filmiparág is kitermeli a maga nagy egyéniségeit. Miközben Magyarországon néma közöny fogadta őket, gyakorlatilag észrevétlenek maradtak, a nagyvilágban igenis ismeretek, kedveltek.Ennek egyik bizonyítéka, hogy amikor Niki Flynn vagy Rosaleen Young  bejelentette a visszavonulását, hamarosan elkészültek a rajongói klipek.  A két emlett hölgy nem csupán spankee modellként volt emlékezetes, de mindketten egy-egy sikeres könyvet is írtak.
Pandora Blake tudomásom szerint nem tervezi a visszavonulását (bár ki tudja ebben a gyorsan változó világban), írói ambícióiról sem hallottam rebesgetni, ám már róla is készült egy figyelemre méltó összeállítás.


for Pandora by WAGEE


 Örömmel teszem közzé ezt is. És egyben sajnálom, hogy ilyen méla közöny veszi körül a blogot.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése