Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. február 11., péntek

Rosaleen Young, a legnépszerűbb elfenekelt színésznő - Rosaleen Young is the most popular spanking actress

Legutóbbi szavazásunkkor azt kérdeztük, hogy kit tartanak a látogatóink a legjobb elfenekelt színésznőnek. A legtöbb szavazatot Rosaleen Young kapta. Olyan kiválóságokat utasított maga mögé, mint Pandora Blake, Niki Flynn, Amelia Jane Rutherford vagy Leia Ann Woods.

Az alábbi kilpekben ezt a bájos csitrit mutatjuk be. Jó szórakozást!
A fenekelős színésznőknek rövid a karrierjük. Rosaleen is - mindannyiuk nagy-nagy bánatára - 2005 elején visszavonult. Egy rajongója az alábbi klippel köszönte meg a szereplését.

Néhány részlete ideszúrok Rosaleen emlékezetes alakításaiból. Látni fogjuk, hogy Rosaleen egy imádni való, aranyos tini lány: pici mellekkel,  kislányos hálóruhában, a világra nyitott, tiszta szemekkel, copfos hajjal. És ez a kislány kap ki alaposan.  

Roaleen nem eljátssza, hanem megéli a szerepeit. A fenekelés neki az élet része. Csak így tud ennyire hiteleset alakítani.  Íme egy példa erre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése