Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. május 10., hétfő

Niki Flynn filmek - Trial by Ordeal

A most kezdődő sorozatban Niki Flynn, a "spanking-királynő" filmjei közül mutatunk be néhányat. Miért őt választottam? Niki az által emelkedik ki a többi elfenekelésre váró lány közül, mert egyénisége és atmoszférateremtő képessége van. Körülötte izzik a levegő. Ezt nem lehet nem észrevenni.



Ha valaki többet szeretne megtudni róla, egy interjút olvashat el róla Charlie blogján.



Kezdjük a bemutatást a Trial by Ordeal c. filmmel, melyet a a Strictly English készített 2006-ban. Niki nem csak a női főszereplője a filmnek, hanem magát a történetet is részben ő írta.



Trial by Ordeal


Amikor az amerikai írónő, Rowan Morrison egy álmos angol faluban lévő villát örököl, úgy gondolja, megtalálta a tökéletes búvóhelyet arra, hogy megírja a következő regényét. Odautazik, tetszik neki a hely és akár oda is költözne hosszabb időre. A hely izgatja fantáziáját, kiderül, hogy egy ősét az 1600-as években boszorkányság vádjával kivégezték!
Egy nap kap egy idézést a bíróságtól, hogy jelenjék meg nyilvános kihallgatáson, ugyanis megszegett pár I. Jakab idejében keletkezett rendeletet, miszerint:

1.) Mandragora gyökeret termesztett a Compton Somerville Parókia területén;

2.) Az óramutató járásával ellenkező irányban körbejárta a Szt. Tamás Templomot (ezt vicca-szertartásnak tartják);

3.) Szabados, kicsapongó viselkedést tanúsított Sabbath-kor (szombaton).

II. Károly egy alrendelete szerint az a hajadon, aki 25 év alatti és töredelmesen beismeri bűnösségét és alárendeli magát a parókia kertészének, azaz elfogadja a rá kiszabott büntetést, az a további büntetés alól felmentést kap.

A lányt először a kertész látogatja meg, aki ún. tanácsadást, útmutatást ad neki a fenekeléssel.

A második férfi a parókia sekrestyése, aki szíjjal fenekeli el, és közben elmondja, hogy csak azért mert idejön Amerikából, ne higgye, hogy kénye kedve szerint cselekedhet Angliában és viselkedjék alázatosan.

A lány makacskodik, védekezni próbál, boszorkányüldözést emleget, a férfi viszont a szokásjogra hivatkozik, és végül a lány megkapja méltó büntetését!

Mint tudjuk, a Sátán megjelöli azok testét, akikkel szövetséget köt. Nem csoda, hogy Niki testét is alaposan átvizsgálják, hogy találna-e rajta valami stigmatizálásra utaló nyomot.

A három részből álló film megnézhető az alábbi helyeken:

Trial by Ordeal - Pt 1.

Trial by Ordeal - Pt 2

Trial by Ordeal - Pt 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése