Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2012. március 22., csütörtök

Magyar fenekelős filmek,4. rész - Hungarian Spanking films, pt. 4.

Ime még egy alkotás. Pár éve készült, de csak most találtam meg a neten.

A történet két csaj rivalizálásáról szól egy fiúért. Azé lesz a pasi, aki a legtovább bírja a fenekelést. Először őket vesszőzik meg, majd ők is egymást. S mivel semmi sem tarthat örökké, egy idő után az egyik feladja - s lehet gratulálni a győztesnek! Minden jó, ha jó a vége!



Bizonyára jóképű (no meg melegszívű, dolgos, derék) lehet ez a Péter nevű pasi, akinek a kegyeiért ennyi szenvedést kibírnak a csajok. :-)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a videó. De nem feltétlenül jóképű a Péter. Az is lehet, hogy csak a női büszkeség hajtja a lányokat. Én már csak azért is megpróbálnám kibírni amíg csak lehet, mert nehogy már a másik lány jobb legyen nálam.

    VálaszTörlés
  2. Így van, ahogy írod. A női lélek - mint tudjuk - bonyolult, és bizony sok esetben irányítható. Sok esetben a szemük sem rebben meg, ha ők rúgnak ki egy pasit, azt viszont igencsak nehezen viselik el, ha egy más nő miatt nekik kell távozniuk. A barna hajú csaj egyébként egész jól néz ki, és a reagálása a pálcázásra is sokkal hitelesebb, mint a társnőjéé.
    De persze a másik sem utolsó....

    VálaszTörlés
  3. Azért ne általánosítsunk. Nem kéne az esetleges rossz tapasztalatok miatt megbélyegezni minden nőt.
    Abban azonban egyet kell veled értenem, hogy a barna valóban hitelesebb volt -és szerintem csinosabb is. Persze ez ízlés kérdése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt valami félreértés lehet.Semmiféle rossz tapasztalatom nincs,és a női nemet sem kívánom megbélyegezni.Arra próbáltam utalni, hogy a nők alapvetően érzelmem-motivált lények. Gondolataikat, reakcióinakat, cselekedeteiket sokkal erőteljesebben motiválják a lelki tényezők, mint a férfiakét, akiktől a társadalom a racionalitást várja el.

      Mindkét nemnek megvannak az erényei és a gyengeségei. Ettől szép a világ!
      Ez így jó, így szép, így emberi.

      Ez a tény elég széles körben ismert. Nem gondoltam,hogy ezt külön ki kellene fejteni.

      Törlés
    2. Itt valami félreértés lehet.Semmiféle rossz tapasztalatom nincs,és a női nemet sem kívánom megbélyegezni.Arra próbáltam utalni, hogy a nők alapvetően érzelmem-motivált lények. Gondolataikat, reakcióinakat, cselekedeteiket sokkal erőteljesebben motiválják a lelki tényezők, mint a férfiakét, akiktől a társadalom a racionalitást várja el.

      Mindkét nemnek megvannak az erényei és a gyengeségei. Ettől szép a világ!
      Ez így jó, így szép, így emberi.

      Ez a tény elég széles körben ismert. Nem gondoltam,hogy ezt külön ki kellene fejteni.

      Törlés
    3. Ez így máris jobban hangzik.

      Törlés
  4. Nekem az tűnt fel, hogy a másiknál alig látszanak nyomok, az első csajhoz képest. És reakciót sem sokat mutat.

    VálaszTörlés