Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2012. április 4., szerda

Virtuális találkozás egy elfenekelttel - Virtual meeting with a spankee

Előző filmek kapcsán a "Szólj hozzá!" rovatban véleményt cseréltünk az egyik egyik kedves hozzászólóval. Az egyik érintett téma az volt, hogy vajon a társadalom hogyan áll a prostituáltakhoz, és hogyan azokhoz, akik pénzért vállalnak fenekelést. Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a kettőt, vagy pedig mindegyik a mindent érdekek szintjére alacsonyító világunk egyfajta megnyilvánulása.

Volt egy másik vonatkozása is az eszmecserének, nevezetesen, hogy hogyan milyen is lehet, ha valaki személyesen találkozik egy lánnyal, akinek elfenekelését korábban látta már filmen.




Persze nem pont így zajlott le a beszélgetés, de bennem ezek a gondolatok születtek ennek kapcsán.
És mint lenni szokott, az ember az őt foglalkoztató gondolatokra előbb-utóbb választ kap. Nem mindig pont olyat, ami konkrétan és 100%-ban odaillik, de olyat, sokszor csak szimbolikusat, vagy szemléletformálót.

Most is így volt. Átestem a youtubon egy számomra addig ismeretlen Cseh Tamás dalon, ami tartalmilag is az imént elmondottakra rímel, plusz még zeneileg is nagyon tetszik.

Ami a szöveget illeti, annyit kell csak tenni, hogy a "pornófilm" szót képzeletben "spanking film"-re cseréljük ki.

Elgondolkodtató volt a hatás. Felül kellett bírálnom korábbi véleményemet. Egyből máshogyan láttam a "találkozás" szituációt. Az egész dal valahogy nagyon HUMÁNUSSÁ, megértővé, elfogadóvá vált. Olyanná, amire - hitem szerint - össztársadalmi mértekben nagyon nagy szükségünk lenne.

Na de nem dumálok tovább, hallgassuk inkább a számot!



"...És megint rád át néztem,
Te pedig ott a széken,
Abban a zöld ruhában intettél: - Igen!

Előredőltem ott a széken,
És hozzád átszóltam, hogy: - Tényleg?
Te eltaláltad, hogy mit gondolok?


S te ott, a társaság zajában,
Abban a csöpp kis zöld ruhában,
Nevettél nagyot, azt mondva, hogy:
- Ezt kitalálni nem volt nagy dolog!..."


Bocs, ebben a klipben nincs elfenekelési jelenet. De mivel - ha csupán filozofikus szinten is - kapcsolódott a témához, feltettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése