Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. szeptember 13., kedd

Sammy Simpkins szeret fenekelni (képregény) - Sammy Simpkins loves spanking (cartoon)

Nézzük csak, mi nem volt még ezen a blogon!

Nem volt például még képregény vagy legalábbis nem voltak ebben a stílusban elkészített rajzocskák, karikatúrák. Itt az ideje, hogy erre is nézzünk egy példát!A karikatúrák között van néhány szellemes.
Az aláfestő zene - személyes véleményem szerint - egyike a legjobb számoknak, melyet valaha is írtak a "könnyű műfajban". Ha valaki nem ismerné, ez a Piggies (Malackák), szerzője pedig George Harrison, a Beatles együttes tagja. Felejthetetlenül jó a zene, szokatlan, de nagyon érdekes a hangszerek között a csembaló, az effektek között pedig a disznóröfögés.

A szöveg pedig gyilkosan szatirikus, és sajnos a mai napig is nagyon-nagyon aktuális.

Az egész, úgy ahogy van: telitalálat!

Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése