Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2011. április 21., csütörtök

Iskolás lányok fenekelése Vietnamban - Canings of schoolgirls in Vietnam


Minden szakterületnek megvannak a maga kutatói. C. (Colin) Farrell a testi fenyítés különböző módozatait kutatja a világ különböző országaiban. Ha ő nem szorgoskodna ennyit, talán soha sem tudnánk meg, hogy miként is fenekelik el az iskolás lányokat a világ e távoli szegletében, Vietnámban.

Ebben a négyperces klipben tizenéves iskolás lányok tömeges büntetése látható. Az operatőr titokban dolgozott, így aztán megbocsátható, hogy technikailag igencsak gyatra minőségű a végeredmény.

A büntetés helye az épület szabadba nyíló területe, mondjuk úgy, hogy a veranda. A látványt ugyan részben kitakarja egy ajtókeretet, mindek következtében pont a lányok fenekét nem láthatjuk, de szemernyi kétség sem lehet a felől, hogy mi folyik itt. Számos diáklány lép szép sorban a büntetés helyére, emeli fel a szoknyáját, és hajol valami alacsony puffra, vagy valami hasonló bútorra. Mindegyik öt kiadós ütést kap nádpálcával egy (tanár)nőtől. A csattanás is jól hallható, persze csak akkor ha az eset környékén császkáló emberek nem kajabálnak túl sokat. Egy idő után nyit a kamera, és láthatóak a megbüntetett lányok, amint szépen sorban állnak. Amint az első sorozattal végez a tanárnő, néhányukat (vagy az összest) visszahívja a jobb oldalon gyülekező sorból.

Ha valakinek van kedve, kérem, hogy számolja meg, hogy hány lány is kapott ki ez alkalommal!

Ime a kip:

7 megjegyzés:

  1. jaj milyen éles szeme van magának se tanárnő se puff se csatt se öt nem látható

    VálaszTörlés
  2. Akkor te biztos egy másik videót néztél:)

    VálaszTörlés
  3. nem csak rossz a látószögem, fekete foltot látni csak innen

    VálaszTörlés
  4. Rejtett kamerás felvételtől mit vársz? Én már annak is nagyon örülök, hogy valaki ezt elkészítette.

    VálaszTörlés
  5. ujjongjunk együtt. egyáltalán boldog ázsia

    VálaszTörlés
  6. Valóban nagyon érdekes dolgokat tudnak produkálni az ázsiaiak! Ideértve a spanking műfaját is! Keressek még más kuriózumot?

    VálaszTörlés
  7. hát hogyne. sőt!

    VálaszTörlés