Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. október 18., hétfő

Büntetések a filmvásznon - Olasz apácakolostorok titkai

Mi tagadás… nem szép dolog ugyan, de a tény ami tény: sok minden történt már meg az apácakolostorok világtól elzárt falai között. A bűn, a a vezeklés és a penitencia keresztény tanítás egy központi eleme. Az elégtételt pedig sok esetben fizikai szenvedésnek értelmezték, és gyakran éltek is vele

A blogunk azon látogatói, akiket ez a téma csak mint elvont, elméleti jeletőségű teológiai kérdés érdekel a Katolikus Egyház Katekizmusában az 1422-1484. pontokban részletesen olvashatnak az elégtétel mibenlétéről. Dehát mindig akadnak olyan pokolravaló fajzatok, akiket viszont az empirikus tapasztalatok megismerése izgat. Ez utóbbiaknak ajánjuk a alábbi összeállítást. Van itt a vezeklő övtől az önkorbácsoláson keresztük a közösségi büntetésig minden.

A több olasz filmből készült összeállítás egyik része a korábban már bemutatatt filmrészlet, ami most nagyobb méretben, jobb minőségben látható.

Link: '70s Nunsploitation clips, nuns behaving badly in bizarre fetish films

2 megjegyzés:

  1. Az egyik első büntetéssel kapcsolatos olvasmányélményem a Kőszívű ember fiaiból van, szintén apácákkal kapcsolatban. Bár a könyvet nem szerettem, ezt a részletet több alkalommal is újraolvastam.

    Papas

    VálaszTörlés
  2. Kösz, hogy hozzászóltál a bloghoz. Sajnos nagyon-nagyon kevesen vagyunk. Pedig nagyon jó lenne, ha valami pezsgés lenne itt.

    VálaszTörlés