Dear visitors,


Kedves Látogató!

Ez egy erotikus elfenekeléssel foglalkozó blog. Ha ezt kerested, jó helyen jársz. Ha csak véletlenül keveredtél ide, akkor szabadon dönthetsz, hogy bóklászol még itt egy kicsit, vagy pánikszerűen elmenekülsz.

Ne tétovázz, ha van valami mondanivalód! Szólj hozzá! Küldd el saját művedet! Mutasd meg magad!

Fogadd el ezt a blogot olyannak, amilyen. Egy izgalmas, intellektuális, érzéki és erotikus játék tere, ahol a valóság és a fantázia határán táncolunk.

Van kedved táncolni?


* * *

Dear visitors,

This is a blog dealing with erotic spanking. If you are interested in this topic, it is good place for you. If you are here by mistake, you can freely choose to stay here or run away in panic.

Do not hesitate if you have something to say! Feel free to send your messages! Send us your own stories! Show yourself!

Receive this blog for what it is. An exciting, intellectual, sensual and erotical playing field where we can dance in the border of reality and fantasy.

Will you enjoy this dance?


(wassmarok@gmail.com)

2010. május 11., kedd

Niki Flynn filmek - Stalin 2 - 3

A Rigid East (más néven: Lupus Spanking) a Stalin sorozatával egy új műfajt teremtett: a politikai elfenekelést. A cseh filmkészítésre egyébként is jellemző a valóság és az abszurd egyedi keverése, az egyedi, fanyar ábrázolásmód, és a közelmúlt történelmének sírva-nevetve történő feldolgozása. Mindez ebben a filmtrilógiában is jól követhető.



A címadó generalisszimusz (Sztálin) csupán a trilógia első részében jut szerephez, amikor a csintalan lányok eléggé el nem ítélhető módon összefirkálják a képét. Úgy látszik azonban, hogy a film olyan sikeres lett, hogy érdemes volt elkészíteni annak folytatását is. Az első részben még nem szerepelt Niki Flynn, ő csupán a folytatásba kapcsolódott bele.

A Stalin sorozat abszolút profi munka. Jó a forgatókönyv, gondosan kiválasztottak a színészek, korabeli hangulatot áraszt a kísérőzene, a lányok is kifejezetten szépek, és természetesen a lényegből, az elfenekelésből pedig bőséges bemutatást kapunk. Néha az az érzésem, hogy túlságosan is bőségeset – bár meglehet, hogy ez csupán az én kissé visszafogott ízlésvilágomat tükrözi. És persze az is igaz, hogy jó néhány spanking filmkészítővel összehasonlítva a Rigid East (Lupus) alkotásai kifejezetten finomnak, árnyaltak, s ha ebben a kontextusban nem tűnne szentségtörésnek, még azt is mondhatnám, hogy „humánusnak” számítanak.


Ha egyszer több időm lesz, talán egy picivel részletesebben belemegyek a film tartalmi elemzésébe. Addig is ki-ki megnézheti a sorozat két utolsó darabját (melyben Niki Flynn, az ártatlanul megvádolt angol lány szerepel is szerepel) teljes terjedelmében.

Stalin 2

Stalin 3

2010. május 10., hétfő

Niki Flynn filmek - vegyes

Daydreams of Discipline

Sokak szerint mind a mai napig ez a "legnyakatekertebb" elfenekelős film, ami valaha is készült. A gyönyörű Niki Flynnek ugyanis szokatlan logika mentén működik a fantáziája. Titkárnőként egy toleráns főnök keze alatt dolgozik, de arról álmodozik, hogy ő felettese egy vérbeli zsarnok, aki használja az kiszolgáltatott helyzetét és súlyos testi fenyítésben részesíti őt!

A valóságban van egy kedves, barátságos főnöke, de Niki a nappali ábrándjaiban egy utolsó szemét briganti ellen védekezik, aki állandóan vörösre akarja verni a popsiját.

Ajánlható ez a film mindazoknak, akik idáig abban az illúzióban ringatták magukat, hogy valaha is megérthetik a női lélek működését.

Egy ideig fenn volt a Sound Punishment honlapján a film "promója", de az újak azóta kiszorították. Nincs meg valakinek a teljes film?




The German Lesson



Niki Flynn német leckét kap a Rohrstockpalast Ludwigjától, melynek következtében harminc pálcaütést kell elszenvednie.

A film kétféle minőségben is letölthető

Low-quality WMV, resolution 360 x 288, 34 MB:


High-quality WMV, 720 x 576 resolution, 96 MB:





Samantha Woodley és Niki Flynn verekedése

Két aranyos kislány civakodását láthatjuk az alábbi filmen.



A történet lényege, hogy Niki rátámad Samanthára Samantha szobájában, és Niki számon kéri rajta, hogy miért nem készítette el a házi dolgozatot helyette. Erre Samantha mérges lesz, és visszavág, hogy nem fogja Niki helyett megírni a házi feladatot, csinálja meg ő maga.

A két izgatóan öltözött lány erre összeverekszik, Samantha pofon vágja Nikit.

Bejön a nevelőnő, aki szigorúan rendre utasítja a lányokat. Niki megmutatja, hol vágta pofon őt Sam, Sam azt mondja, Niki erőszakoskodott vele, számon kérte rajta a házi feladatot, és hogy ő csak védekezett. A legsúlyosabb vétke, hogy a nevelőnő előtt is erősen meglöki Nikit, aki az ágyra rogy. Emiatt kapja a pálcázást a popsijára, sőt, Nikitől kérdezi meg a nevelőnő, hogy fél tucat, vagy egy tucat ütést kapjon-e a lány, aki persze igazságtalannak érzi a büntetést. A nevelőnő azt mondja, hogy verekedett és feleselt, emiatt bünteti meg. Az ütések közben ráparancsol, hogy a lábujjait kell fognia, így jobban érik az ütések.

A végén Niki azt mondja neki, hogy megérdemelt minden ütést, mire Samantha azzal vág vissza, hogy Nikinek meg 18-at kellene kapnia.




White panties Club 2.

Nem mesélek sokat, inkább mindenki nézze meg ezt a filmecskét.




Kalózkodás

Végül egy kedves, szellemes figyelmeztetés arra, hogy illegálisan ne próbáljunk filmet nézni.


Lényege:

Niki és barátnője azért kerültek börtönbe, mert bevallásuk szerint kalózok, akik nem fizettek a netről letöltött tartalomért.

Bár Niki jobban örült volna, ha elfenekelik, ehelyett itt kell rostokolniuk, miközben a vízszint emelkedik és ők valószínűleg előbb-utóbb megfulladnak, mert nincs onnan menekvés!

A film, ami egy kalózkodás elleni reklám, egy felirattal zárul, melynek tartalma:

A tolvajokat bezárják. Néha örökre. Igen, és néha vízbe is fullasztják őket!

Kérem, fizessen a tartalomért! Ez minden. Amelia Jane és Niki.

Niki Flynn filmek - Cheerleader



Nikike nagyon szépen mutat a mazsorett egyenruhájában, a probléma csak az, hogy valamilyen gyakorlatot nem hajlandó megcsinálni. E miatt aztán jól letolja őt egy komoly úriember, ami bizonyára jogos lehetett mivel ez a pajkos kislány egyből szétrakja széles terpeszbe a lábacskáit. A pasi mondja neki, hogy tartsa ezt a helyzetet, maradjon így, és megmutatja neki a fenekelőt, amit az igazgató küldött, mondván, hogy ismeri már úgyis eme fegyelmező eszközt. És elmondja, hogy jól reagál rá, miután rácsapott vele.


Mindezt a Sound Punishment nevű cégnek köszönhetjük. Magát a filmet nem ismerem, csupán egy rövid részletet tudok bemutatni. Ha valakinek meglenne a teljes film, ne titkolja! Nagyon érdekelne – s gondolom nem csak engem...

Az film 8 Mb méretű előzetese megnézhető itt.


Niki Flynn filmek - Trial by Ordeal

A most kezdődő sorozatban Niki Flynn, a "spanking-királynő" filmjei közül mutatunk be néhányat. Miért őt választottam? Niki az által emelkedik ki a többi elfenekelésre váró lány közül, mert egyénisége és atmoszférateremtő képessége van. Körülötte izzik a levegő. Ezt nem lehet nem észrevenni.



Ha valaki többet szeretne megtudni róla, egy interjút olvashat el róla Charlie blogján.



Kezdjük a bemutatást a Trial by Ordeal c. filmmel, melyet a a Strictly English készített 2006-ban. Niki nem csak a női főszereplője a filmnek, hanem magát a történetet is részben ő írta.



Trial by Ordeal


Amikor az amerikai írónő, Rowan Morrison egy álmos angol faluban lévő villát örököl, úgy gondolja, megtalálta a tökéletes búvóhelyet arra, hogy megírja a következő regényét. Odautazik, tetszik neki a hely és akár oda is költözne hosszabb időre. A hely izgatja fantáziáját, kiderül, hogy egy ősét az 1600-as években boszorkányság vádjával kivégezték!
Egy nap kap egy idézést a bíróságtól, hogy jelenjék meg nyilvános kihallgatáson, ugyanis megszegett pár I. Jakab idejében keletkezett rendeletet, miszerint:

1.) Mandragora gyökeret termesztett a Compton Somerville Parókia területén;

2.) Az óramutató járásával ellenkező irányban körbejárta a Szt. Tamás Templomot (ezt vicca-szertartásnak tartják);

3.) Szabados, kicsapongó viselkedést tanúsított Sabbath-kor (szombaton).

II. Károly egy alrendelete szerint az a hajadon, aki 25 év alatti és töredelmesen beismeri bűnösségét és alárendeli magát a parókia kertészének, azaz elfogadja a rá kiszabott büntetést, az a további büntetés alól felmentést kap.

A lányt először a kertész látogatja meg, aki ún. tanácsadást, útmutatást ad neki a fenekeléssel.

A második férfi a parókia sekrestyése, aki szíjjal fenekeli el, és közben elmondja, hogy csak azért mert idejön Amerikából, ne higgye, hogy kénye kedve szerint cselekedhet Angliában és viselkedjék alázatosan.

A lány makacskodik, védekezni próbál, boszorkányüldözést emleget, a férfi viszont a szokásjogra hivatkozik, és végül a lány megkapja méltó büntetését!

Mint tudjuk, a Sátán megjelöli azok testét, akikkel szövetséget köt. Nem csoda, hogy Niki testét is alaposan átvizsgálják, hogy találna-e rajta valami stigmatizálásra utaló nyomot.

A három részből álló film megnézhető az alábbi helyeken:

Trial by Ordeal - Pt 1.

Trial by Ordeal - Pt 2

Trial by Ordeal - Pt 3